Vakantie voor lange mensen

Een vakantie voor lange mensen boek je hier.

Wie langer dan 2 meter is en een leuke vakantie wil boeken, loopt voortdurend tegen hetzelfde probleem aan.  Aanbiedingen en last minutes genoeg maar bedden die standaard langer dan 2 meter zijn, ho maar. Gelukkig is er nu de site vakantiehuis-lange-mensen.com waar je een vakantiehuis met bed tot 2 meter 20 kunt huren of een vliegticket met extra beenruimte.  Zo hoef je dus niet uren meer te zoeken naar een geschikt vakantieverblijf voor lange mensen. Naast vakantieparken en vakantiehuizen voor lange mannen en vrouwen hopen we binnenkort ook met een selectie hotels voor lange mensen te komen. In combinatie met een vliegtuigstoel met extra beenruimte, kan je dan een vliegvakantie met hotel arrangement boeken. Eventueel ook last minute en all inclusive.  En in de toekomst komen er ook zeker cruises en single reizen voor lange mensen.

Vakantie voor lange mensen met verblijf op bungalowpark.

De meeste vakantieverblijven voor lange personen vind je nu op bungalowparken. Met name de parken in Nederland, België en Duitsland hebben een redelijk groot aanbod bungalows te huur met bedden van 2 meter, 2 meter 10 en 220 cm. Zo kunnen ook de allerlangste mensen genieten van een goede nachtrust. Soms zijn er ook twee persoons bedden op de parken met een lenge tot 2 meter 20. Het is ook mogelijk een last minute vakantie voor langen mensen op deze bungalowparken te boeken. Ook op een bungalowpark voor lange mensen met zwembad, sauna en restaurant.

Vliegvakantie voor lange mensen.

Een vliegvakantie met vliegtickets, hotels en transfers boeken?  Er zijn reisbureau’s die een vliegvakantie op maat kunnen samenstellen. Ook op all inclusive basis en met extra beenruimte in het vliegtuig. Vraag ons naar de mogelijkheden, ook voor een vriendengroep.

Huisdier mee op vakantiepark voor lange mensen.

Heb je één of meer huisdieren en wil je die meenemen op vakantie? Geen enkel probleem. Op veel vakantie- en villaparken die geschikt zijn voor een verblijf met langere mensen, zijn huisdieren zoals honden van harte welkom. Op de meeste hondvriendelijke bungalowparken zijn per accommodatie tot 3 honden welkom.  Er zijn ook bungalowparken met paardenstallen te huur. Voor een vakantie met je eigen paard of huurpaard.

Groot vakantiehuis huren.

Op zoek naar een groot vakantiehuis voor lange mensen of groepsaccommodatie?? Er is altijd wel een groot vakantiehuis beschikbaar met 2 meter bedden. Ook grote vakantiehuizen met bedden tot 2 meter twintig zijn beschikbaar. En tenslotte, als je mindervalide bent en lang, kun je een aangepast vakantiehuis huren met extra lang bed. Vraag ons om de mogelijkheden.