Hier vind je informatie over vliegtickets lange mensen. Want als je lang bent en lange benen hebt, vlieg je comfortabeler met extra beenruimte. Ga je met het vliegtuig op vakantie en heb je lange benen? Het is mogelijk om online vliegtickets te boeken met extra beenruimte. Dan vlieg je comfortabeler en kan je tijdens de vliegreis gewoon je benen strekken. Dan kom je energieker op je vakantiebestemming aan.

Door een vliegticket te boeken met minimaal 20 centimeter extra beenruimte, heb je minder kans op spierpijn en blessures en kom je fitter op je vakantiebestemming aan. Je kunt online zo een vliegtuigstoel met extra ruime reserveren en ook aangeven dat je op het gangpad wilt zitten of vooraan in het vliegtuig of bij een vleugel. Meer ruimte is meer genieten en ontspannen!

Deze vliegtuigstoelen met extra beenruimte zijn niet alleen beschikbaar voor lange mensen of personen met lange benen maar ook voor iedereen die comfortabeler wil vliegen en meer uitgerust op zijn vakantiebestemming wil aankomen. Zeker als je meer dan 4 uur gaat vliegen, is een extra ruime zitplaats in het vliegtuig aan te bevelen.

Vliegtickets lange mensen, online je vliegtuigstoel kiezen.

Of je nu een vliegtuigstoel vooraan in het vliegtuig wilt, een stoel met extra beenruimte of een plek achterin het vliegtuig, dat is alleen mogelijk indien zo een stoel nog niet gereserveerd is. Vlieg je samen met je partner of vriendin naar een verre bestemming en wil je naast elkaar zitten op een bepaalde plek? Het is ook mogelijk om 2 plaatsen naast elkaar te reserveren, ook bij het gangpad. Voor alles geldt:”Indien beschikbaar en met toeslag. Ook vliegtickets lange mensen boek je online en alleen indien een bepaalde vliegtuigstoel nog niet gereserveerd is.

Je betaalt een toeslag voor een vliegtuigstoel met extra beenruimte.

Als je een vliegtuigstoel aan het gangpad wilt reserveren of een stoel wilt met extra beenruimte betaal je daar meestal een toeslag voor. Dat extra bedrag is per Airline en per vlucht verschillend. Meestal gaat het om enkele tientjes per vlucht. Als je echter een vliegticket naar een verre bestemming wilt boeken met voorkeur voor een bepaalde vliegtuigstoel, kan dat bedrag wel oplopen tot meer dan 50 euro. Het is daarom verstandig om vooraf de kosten op te vragen voor een vliegtuigstoelen lange mensen of een stoel aan het gangpad of andere voorkeursplek. Je kunt je goedkope vliegtuigticket met extra beenruimte of voorkeurspositie meestal online reserveren.