Hier kan je een vakantiewoning met bed 220 centimeter boeken.

Speciaal voor lange mensen hebben wij een overzicht gemaakt van vakantiewoningen die over een bed beschikken van 2 meter en twintig centimeter.  Of je nu een vakantiewoning met bed 220 centimeter zoekt in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland of Italië of liever naar Oostenrijk of Kroatië gaat, alle vakantiewoningen op deze pagina hebben een groot en langer bed.  Je huurt een vakantiewoning op een bungalowpark of bij een particulier. Het is ook mogelijk een vakantiebungalow, villa met zwembad, natuurhuisje of appartement te boeken met een bed  van twee meter twintig.

Bungalow huren lange mensen op bungalowpark.

De meeste accommodaties met een extra lang bed bevinden zich op een bungalowpark. Bungalowparken in met name Nederland, België en Duitsland spelen al jaren in op de ontwikkeling dat mensen in het Westen steeds langer worden en hebben daar ook de bungalows op aangepast. Je kunt er niet alleen een bungalow, appartement of vakantiewoning met bed 220 centimeter huren, ook de doorgangen deuren zijn hoger dan normaal.  De plafonds in bepaalde accommodaties op bungalowparken zijn ook hoger net zoals de ruimten in badkamers, slaapkamers en toiletten. Kortom, bungalowparken houden steeds beter rekening met de vakantiewensen van lange mensen. Je kunt ook een vakantie lange mensen boeken op last minute vakantiepark of bungalowpark.

Last minute vakantie vakantiewoning boeken als lange man of vrouw.

Als je een lange vrouw of man bent en je wilt een last minute vakantie boeken, dan loop je steeds weer tegen dezelfde obstakels aan. Als je met het vliegtuig gaat, moet de je een plek in het vliegtuig met extra beenruimte zien te krijgen en in een hotel moet je een  hotelkamer zien te boeken met extra lange bedden. Veel lange mensen kiezen en voor een last minute vakantiewoning te huren met lange bedden.  Op deze site vind je een overzicht van vakantiewoning en vakantieparken die geschikt zijn voor lange mensen die en die last minute geboekt kunnen worden.

Vakantiewoning met bed 220 centimeter aan zee huren.

Op zoek naar een grote vakantiewoning aan de kust?  Een vakantieverblijf met ruime slaapkamer en bed van 220 centimeter? Er zijn vakantiewoningen voor lange mensen aan zee te huur. Zelfs in landen als Spanje en Portugal. Selecteer eerst het land waar je een vakantiewoning met bed 220 centimeter wilt huren en kijk dan of er accommodaties aan zee beschikbaar zijn.

Als je een groot vakantiehuis of villa aan zee gevonden hebt met extra lang bed, kan je deze online boeken.  Gaat het om een vakantiehuisje aan zee welke op een park ligt, kijk dan vooral op je reserveringsbevestiging na of ze je de juiste accommodatie ( met langer bed ) verhuurd hebben. Als lange man of vrouw moet je nu eenmaal wat extra moeite doen voor een leuke en comfortabele vakantie met goede nachtrust.