Lange Mensen

Lange mensen hebben voordelen en nadelen. Als je langer dan 2 meter bent, ben je bovengemiddeld lang. Als je langer dan 210 centimeter bent, ben je in vergelijking met de meeste andere mensen echt lang, ook al zijn er altijd wel weer mensen te vinden die langer zijn dan jij. Lang zijn heeft zo zijn voordelen. Je kunt basketballer worden, hebt overal beter uitzicht ( zeker bij een evenement ) en veel mensen hebben ontzag voor je. Maar het is niet altijd fijn om een stempel te krijgen als “lang persoon”. Misschien werd je als kind daarom gepest bijvoorbeeld. Lange mensen hebben het niet altijd gemakkelijk in deze maatschappij waar iedereen tegen de meetlat word gehouden en waarbij mensen al snel een mening en vooroordelen hebben. Maar alles bij elkaar opgeteld, lange mensen hebben het in dit koude kikkerland zeker niet slecht en hebben net zo veel kansen en mogelijkheden als mensen met een gemiddelde lengte.

Vakantie voor lange mensen.

Als je tussen de 210 centimeter en de 2 meter twintig bent, wordt het een stuk lastiger om een leuke vakantie te boeken. In de meeste hotels, appartementen en vakantiehuizen staan bedden die een lengte hebben van minder dan 2 meter. Vakanties voor lange mensen, is niet altijd eenvoudig. Vaak zijn de bedden maar 80 0f 90 x 190 centimeter. Een twee persoons bed van 140 x 210 is al helemaal niet voorhanden. Toch kunnen ook lange mannen en vrouwen een hotel of vakantiehuis boeken met een bed van 200 cm, 210 cm of zelfs 2 meter twintig. Op deze site hebben we vakantiehuizen en hotels voor lange mensen geselecteerd met extra lange bedden.
Je kunt hier ook een hotel met hond boeken. In diverse hotels voor lange mensen zijn honden welkom.

Lang zijn en je werk.

Als je langer dan 2 meter bent en bijvoorbeeld op zoek bent naar een kantoorbaan of een baan in de automatisering, dan heb je al weer een obstakel. Kantoormeubilair is niet berekend op extra lange mensen. Er moet speciaal kantoormeubilair voor je worden aangeschaft. Hetzelfde geldt als je solliciteert op een baan als chauffeur of een functie in de buitendienst. Je zult een auto moeten krijgen met extra beenruimte en hoger en verstelbaar stoel. Dit zijn zomaar 2 zaken die lange mensen kunnen tegenkomen in het dagelijks leven. Om over passende kleding nog maar te zwijgen. Als lange man of vrouw valt het niet altijd mee om leuke kleding te kunnen kopen.

Dating voor lange mensen.

Als je een jonge man of vrouw bent en je bent langer dan 2 meter dan is het al een stuk moeilijker om iemand te vinden die met je uit wilt of met je wilt daten. Stel je bent een man van 2 meter 12 en je ziet een meisje van 160 die je leuk vindt. Dan is er een verschil van ruim 50 centimeter tussen jullie. Ruim een halve meter. Als je dat meisje mee uit vraagt, is er een kans dat ze je afwijst omdat ze het verschil in lengte te groot vindt. Gelukkig zijn er datingsites voor lange mensen. Daar staan mannen en vrouwen ingeschreven die op zoek zijn naar een lange partner. Of je nu 24 jaar bent of 50 plus, op ieder potje past een deksteltje. Ook jij kunt je als lange man of vrouw inschrijven op een datingstite voor lange mannen en vrouwen